Vítejte

Tyto stránky byly vytvořeny pro Vás. V sekci Něco o nás se dozvíte ve stručnosti, kdo jsme, co děláme a proč to děláme. V archivu článků můžete zjistit, zda Váš problém byl již řešen a Vy tak jednoduše a rychle najdete odpověď na své dotazy. Pokud tomu tak není, pošlete nám svůj dotaz, kde popíšete svůj problém. My Vám odpovíme buď přímo, nebo formou nového článku, aby i ostatní mohli informace využít.

2 komentářů k článku “Vítejte”

  1. martin napsal

    nějakým zpusobem mi zateklo do do nového komínu asi 4m pod vrchem komínu,neumím si to předtavit ,jak, a vytvořil se flek o prumeru 20cm,nevím si rady co s tím /smrdí to do místnosti,na první pohled je to banalita ale odstranit je to horší.Jsem pojištěn,mám nárok aby mi pojištovna uhradila škodu,?děkuji,hezký den

  2. martin napsal

    nějakým zpusobem mi zateklo do do nového komínu asi 4m pod vrchem komínu,neumím si to předtavit ,jak, a vytvořil se flek o prumeru 20cm,nevím si rady co s tím /smrdí to do místnosti,na první pohled je to banalita ale odstranit je to horší.Jsem pojištěn,mám nárok aby mi pojištovna uhradila škodu,?děkuji,hezký den,Mužete prosím odpovědět na imel?

 

Přidat komentář